پوسترهای آموزشی کرونا

چه نکات بهداشتی‌ای را باید در آشپزخانه رعایت کنیم؟

چه نکات بهداشتی ای را باید در آشپزخانه رعایت کنیم؟

  1. به عنوان اولین اقدام ورود به آشپزخانه دستتان را بشویید.
  2. سطوح آشپز خانه را بصورت روزانه ضدعفونی کنید.
  3. اسکاچ را بصورت روزانه ضدعفونی کنید.
  4. دست های خود را با آب و صابون بشویید.
  5. از دستمال یکبار مصرف استفاده کنید.
  6. خریدهای خود را ضدعفونی کنید.
  7. هرروز سطل زباله را تخلیه کنید.
برچسب ها

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن